كهتهلونی بهڕێوهبهری گشتی
[img]http://img406.imageshack.us/img406
ژمارهی ئهندام : 1 ژمارهی پهیامهكان : 180 كهسێتی : 0 میژوی تۆماركردن : 09/12/2010 ماڵپهڕ : www.azad.mam9.com
| موضوع: حوان لاپۆرتاو دادگایی كردنی الإثنين فبراير 14, 2011 12:19 am | |
| له چاوپێكهوتنێكی تهلهڤزیۆنی ئهوروپا پریس خوان لاپۆرتای سهرۆكی پێشوی یانهی بهر شهلۆنا ووتی زۆر خۆشحاڵم به تازهكردنهوهی بۆنهدهكهی گواردیۆلا بو ڕاستی ههر ئهوه دهتوانێت یانهكه له سهركوتنێكهوه بۆ سهركهوتنی ترو وهدست هێنانی نازناوو پاڵهوانێتیهكان .. شهرهفێكی گهورهیه بۆ ههموو هاندهرانی بهرشهلۆنا كهوا گواردیۆلا له سهر كورسی یهدهگی بهرشه لۆنا دهبینن .تیمی یانهی بهرشهلۆنا به باوهڕی من له توانایدایه بۆ ساڵانێكی دورو درێژ به ردهوام بێت له وهدهست هێنانی جام و نازناوی زیاتر .بهڵام نابێ ئێمه بهردهوام داوا له یاریزانان بكهین كهوا ههموو نازناوهكان وهدهست بێنن " ئهو شهش نازناوهی بهدهستمان هێنا وهرزێكی ئهفسوناوی بوو . سهبارهت به دادگایكرنهكهی ووتی سێشهمهی داهاتوو له دادگا روبهروی یهك دهبینهوه له گهڵ بهڕیوهبهرایهتی یانهی بهرشهلۆنا . لاپۆرتا داوای له یانه كرد كهوا ههموو بهلگهنامهكان بێنن بۆ دادگا بۆ ئهوهی تاوانبار بناسرێت و به سزای خۆی بگات "بهڵام رۆسێل زۆر مهترسی ههیه له ئاشكراكردنی به ڵگهنامهكان بۆیه تا ئێستا ئهو بهڵگهنامانهی نههێناوه بۆ دادگا. من لهمه خۆشنابم كهوا به درۆ ویستیان ناوبانگم بزڕێنن بهوهی كهوا من پارهی یانهم بۆ خۆم گلدابتهوه . تائێستا من تهنها بهرگریم له خۆم كردووه نهوهك هێرش بۆ سهر ئیدارهی تازهی یانهكه
[/size] | |
|